S.C.O. Populær 1970 mod. som prosjekt vinteren 2016/17

Strippet til tom ramme.

Ikke mye motor igjen på denne.Sidedeksler og tenningsanlegg var det eneste som var brukbart. Intil videre "låner" jeg en motor fra en annen S.C.O

Her er så "låne" motoren. Den er heller ikke for god. Clutch og kjedehjul er for lengst modne for utskifting. Dessuten har noen forsøkt seg på trimming. Stempelet er "hakket" og plombering forsøkt utboret med sørgelig resultat. Har en motor til, men da må jeg amputere en fullt operativ knallert så noen anonser på Gul&gratis og DBA skal først forsøkes.

Høyre halvdel klar for nye lager SKF 6002 og 6202. Dersom en bare får tak i lukket lager, er det bare å ta bort plast/metall lukkingen så er de helt like.

Da var et par gode kjedekasser i havn. Feil farve, men det kan gjøres noe med.

Denne skal sandblåses forsiktig, grunnes og lakkeres. Lyktering og reflektor skal, sammen med lykta til Woolere`n, sendes til kromming og "forsølving" av reflektor. Det får vente til etter Jul ellers blir det ingen julegaver på barnebarna i år.

Har fått kjøpt to gode sylindere med topper og ett stempel 38,5 mm. Dermed skal en av sylinderene bores, det skal kjøpes et nytt clutchus med tannhjul og så er det bare å sette sammen en så god som ny motor.