Denne var annonsert på Guloggratis samtidig som en annen var annonsert sammen med mange deler. Egentlig har jeg ikke tid til flere knallerter, men de var forholsvis billige og det blir lett å få en kjørbar knallert.

Her er så den som blir donor av motordeler. Det følger med mye deler, men kvaliteten kan vere tvilsom. Motoren på denne skal tørne og dermed har jeg i det minste en sylinder. Seter er som vanlig deffekt, men denne typen er lett tilgjengelig fra Tyskland. Det gode med Danske knallerter er at det meste kan skaffes fra utlandet. Bortsett fra SCO var det  stort sett rammer som ble produsert i Danmark. På slutten av "knallert eventyret" var det meste av Dansk knallert produksjon rene monterings verksteder for utenlandske sykler.

Et "bord" med motordeler. Har ikke sett de enda så jeg er usikker på kvaliteten. Selger har hatt de hele liggende i 45 år, skulle bare ønsket han hadde gitt de en dusj med olje av og til. Motoren viste seg å vere en SCO 1 gear og den var oljet både godt og grundig før den ble lagret.

Dette er så noen av de andre delene som er til Diesella. Fikk også med et par tanker og en del hjul av diverse slag.